En ny nordisk madguide ved navn 360°Eat Guide rangerer ikke blot efter madens smag, men også hele restaurantens bæredygtighed. Nu har guiden uddelt priser for første gang, skriver MigOgKbh.dk.

Her var der især gode nyheder til København, som fik flere restauranter præmieret – blandt andet årets bæredygtige restaurant Amass.

I modsætning til f.eks. Michelinguiden kører 360°Eat Guide med fuldkommen åbenhed. Både hvad angår deres jurymedlemmer og deres kriterier for at rangere, som de gør. En restaurant kan modtage op til 100 point for gastronomi og yderligere 100 point for bæredygtighed.

Vindere:

360°Restaurant – AMASS, DENMARK

360°Chef – FREDRIK JOHNSSON, VOLT, SWEDEN

360°Young Chef – DESIRÉE JAKS, AGRIKULTUR, SWEDEN

360°Action!  – PAUL SVENSSON, FOTOGRAFISKA, SWEDEN

360°Experience – VINEYARD EXPERIENCE/RESTAURANT ÄNG, ÄSTAD VINGÅRD, SWEDEN

360°Hotel – HÖGBO BRUKSHOTEL, SWEDEN

360°Hospitality – CREDO, NORWAY

360°Waste – NOLLA, FINLAND

360°Green – NOMA, DENMARK

360°Lighthouse – LILLA BJERS, SWEDEN

Se årets vindere lige her – både hvor mange grønne cirkler de har fået og hvor mange gastro-point de har fået.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Sinatur: ”Vi er ikke fanatiske, men ambitiøse”

Sinatur Hotel & Konference er seks danske hoteller og konferencesteder, ejet af fagforeningen Danmarks Lærerforening. Og Sinatur kom ved Danish Travel Awards helt til tops, da kæden vandt prisen som Bedste Hotelkæde, skriver Standby.dk.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne