Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 1. oktober 2019 vokser kantinedelen af forretningen i den danske fødevarevirksomhed Meyers som følge af købet af Hahnemanns Køkkens kantiner. Sammenlægningen af de to virksomheder kommer de eksisterende kunder hos både Meyers og Hahnemanns Køkkens kantiner til gavn, hvis man spørger Jesper Uggerhøj, der er administrerende direktør i Løgismose Meyers.
”Gæsterne i Hahnemanns Køkkens kantiner kan se frem til det samme, høje niveau, de kender, idet Meyers og Hahnemanns tilgang til det gode måltid på arbejdspladsen og ikke mindst omtanken for medarbejdere såvel som miljø simpelthen slægter hinanden så meget på,” siger han og uddyber:
”Hertil kommer, at Trine fortsætter sit arbejde med at udvikle stederne som en del af Meyers Kantiner. Det var heldigvis et ønske fra både hendes og vores side, for der er ingen tvivl om, at den succes og kundetilfredshed Hahnemanns Køkkens kantiner oplever, hænger uløseligt sammen med Trines høje faglighed og erfaring med sine kunders præferencer,” siger Jesper Uggerhøj og slutter:
Kokken Trine Hahnemann har selv været på udkig efter en køber til kantinedelen af sin forretning, der desuden tæller et madkulturhus og udgivelse af kogebøger til både det danske og engelsksprogede marked.
”Jeg grundlagde min kantinevirksomhed i 1996, fordi jeg havde et brændende ønske om at styrke kvaliteten af maden og ikke mindst den kokkefaglige stolthed ude på de københavnske arbejdspladser,” siger Trine Hahnemann.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025