Den 1. oktober 2019 vokser kantinedelen af forretningen i den danske fødevarevirksomhed Meyers som følge af købet af Hahnemanns Køkkens kantiner. Sammenlægningen af de to virksomheder kommer de eksisterende kunder hos både Meyers og Hahnemanns Køkkens kantiner til gavn, hvis man spørger Jesper Uggerhøj, der er administrerende direktør i Løgismose Meyers.

”Gæsterne i Hahnemanns Køkkens kantiner kan se frem til det samme, høje niveau, de kender, idet Meyers og Hahnemanns tilgang til det gode måltid på arbejdspladsen og ikke mindst omtanken for medarbejdere såvel som miljø simpelthen slægter hinanden så meget på,” siger han og uddyber:

”Hertil kommer, at Trine fortsætter sit arbejde med at udvikle stederne som en del af Meyers Kantiner. Det var heldigvis et ønske fra både hendes og vores side, for der er ingen tvivl om, at den succes og kundetilfredshed Hahnemanns Køkkens kantiner oplever, hænger uløseligt sammen med Trines høje faglighed og erfaring med sine kunders præferencer,” siger Jesper Uggerhøj og slutter:

Kokken Trine Hahnemann har selv været på udkig efter en køber til kantinedelen af sin forretning, der desuden tæller et madkulturhus og udgivelse af kogebøger til både det danske og engelsksprogede marked.

”Jeg grundlagde min kantinevirksomhed i 1996, fordi jeg havde et brændende ønske om at styrke kvaliteten af maden og ikke mindst den kokkefaglige stolthed ude på de københavnske arbejdspladser,” siger Trine Hahnemann.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne