I 30 år har Vivi Schou og Henrik Pedersen drevet gourmet-restauranten i Vordingborg. Men nu har de to valgt at sige stop, skriver TV Øst.

”Nu synes vi, at vi har ydet vores indsats for dansk gastronomi og glæder os til at tage fat på nogle nye hverdage. Vi siger derfor naturligvis først og fremmest tak til alle vores gæster gennem årene – heriblandt selvfølgelig især de mange stamgæster, som har fulgt os for nogens vedkommende næste hele vores karriere – og så siger vi tak til de rigtigt mange dygtige unge mennesker, som vi har haft gennem restauranten og gennem køkkenet”, lyder det fra Vivi Schou og Henrik Pedersen i en pressemeddelelse.

Fremover vil de dog stadig levere catering, men restauranten lukker altså. Den sidste åbningsdag bliver den 14. december.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne