I 30 år har Vivi Schou og Henrik Pedersen drevet gourmet-restauranten i Vordingborg. Men nu har de to valgt at sige stop, skriver TV Øst.

”Nu synes vi, at vi har ydet vores indsats for dansk gastronomi og glæder os til at tage fat på nogle nye hverdage. Vi siger derfor naturligvis først og fremmest tak til alle vores gæster gennem årene – heriblandt selvfølgelig især de mange stamgæster, som har fulgt os for nogens vedkommende næste hele vores karriere – og så siger vi tak til de rigtigt mange dygtige unge mennesker, som vi har haft gennem restauranten og gennem køkkenet”, lyder det fra Vivi Schou og Henrik Pedersen i en pressemeddelelse.

Fremover vil de dog stadig levere catering, men restauranten lukker altså. Den sidste åbningsdag bliver den 14. december.

Svensk musik-restaurant har indtaget København

Nu er der åbnet en helt særlig svensk restaurant midt i København ved navn Perssons Mat & Musik, skriver MigOgKbh.dk.
Svenskeren bag hedder Peter Persson og er tidligere musical performer.

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt beløbskokke

Sushikæden Letz Sushi er flere gange blevet kontaktet af kinesiske kokke i Danmark, der vil gerne ansættes på beløbsordningen, skriver Fagbladet 3F. Men kæden betaler normalt en sushikok 26-27.000 kroner om måneden. Beløbsordningen kræver en løn på 35.582 kroner om måneden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne