Thai Airways er netop begyndt at servere en særlig menu på Star Alliance-medlemmets daglige rute mellem Københavns Lufthavn og Bangkok, skriver Standby.dk.

Menuen er frembragt af den thailandske Michelin-restaurant Kiin Kiin i København. Menuen er udviklet af Henrik Yde-Andersen, der er ejer og chefkok hos Kiin Kiin i København, og søsterrestauranten Sra Bua by Kiin Kiin i Bangkok. Begge restauranter har én Michelin-stjerne, oplyser Thai Airways i en pressemeddelelse.

Den nye Michelin-menu serveres på Thai Airways’ business class, Royal Silk Class, frem til 6. januar. 

Har du fået læst?

Stor restauratør har knækket koden og tjener igen millioner

Mens en historisk varm sommer sidste år og et stigende antal restauranter i et i forvejen konkurrencepræget marked pressede indtjeningen hos mange af landets restauranter – Michelin såvel som mere prisvenlige – fortsætter Henrik Yde Andersens asiatiske Kiin Kiin-imperium sit økonomiske eventyr med stort set ufortrøden kraft, skriver Børsen.

Michelinkok med økonomisk succes

Det er ikke tilfældigt, at Henrik Yde er blevet kaldt ”gourmetrestauranternes regnskabskonge” og er en af få restauratører med michelinstjerne, der kan finde ud af at tjene penge, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne