Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kok og restauratør Henrik Yde er en af få, der gennem de seneste kriser har formået at tjene penge.
Og hvor andre mener, at vilkårene for tilbagebetalingen af coronalånene var for uklare, da restauranterne skulle optage dem, mener Henrik Yde, at de fra starten »var udformet superdårligt«.
Han peger blandt andet på, at de bidrog til at holde hånden under de restauranter, der blev drevet dårligt, og hvor det ikke kunne køre rundt.
Henrik Yde mener i stedet, at regeringen burde have eftergivet moms og fjernet momsen på alle restaurationsbesøg under krisen.
”Det ville have været en stor hjælpepakke for de restaurationer, hvor det gik godt, og man indbetalte masser af moms. De, der snød med momsen, ville imidlertid ikke få nogen hjælp”, siger han til Berlingske.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024