Kun få måneder efter at hans restauranter i hjemlandet Storbritannien måtte dreje nøglen om, planlægger den kendte tv-kok Jamie Oliver at åbne nye restauranter, skriver Finans.dk.

I første omgang er det to eksisterende Jamie Oliver-restauranter på Bali og i Thailands hovedstad Bangkok, der står til at blive ændret til det nye koncept, som vil fokusere på at servere måltider hele dagen og ofte med udgangspunkt i det lokale køkken.

Men flere åbninger er på blokken. Ifølge The Guardian er yderligere 19 restaurantåbninger på vej i løbet af 2020. Dermed bygger Jamie Oliver videre på det mad- og medieimperium, som den 44-årige kok har brugt de seneste 20 år på at opbygge, men som i foråret led et alvorligt knæk.

Har du fået læst?

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne