Den nye ”Danish Meeting & Event Award 2020” er en sammenlægning af MPI’s og Kursuslex’ tidligere awards. Der findes derfor nu kun én award, og den uddeles i 8 forskellige kategorier.

De unge og de bæredygtige er med i år

Den nye award honorerer både de ydre og de indre værdier blandt mødebranchens aktører. Det vil sige både rammerne og indholdet. Og som noget nyt er der i 2020 særskilt fokus på de unge i mødebranchen. Både ungdommen og de bæredygtige og ansvarlige events har fået sin helt egen pris.

Der er åbent for indstilling af kandidater nu og frem til 20. december.

De 8 kategorier er:

  • Best venue - Food concept
  • Best venue - Meeting design
  • Best venue – Service
  • Best venue - Meeting rooms
  • Best professionel event
  • Best social event
  • Best sustainable event
  • Best young talent

I januar 2020 udvælger juryen 3 nominerede blandt alle indstillede i hver af de 8 kategorier.  Herefter kan der stemmes på de nominerede.

Stor awardfest

Vinderne afsløres under en stor branchefest ved Nordic Meetings & Events Expo den 25. marts 2020 i Forum Copenhagen.

Se mere om Danish Meeting & Event Award 2020: https://nmee.dk/award-2020/

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Endnu en fornem pris til berømt slot

Adeler-navnet er tæt knyttet til Dragsholm Slots historie, fra Cort Adeler, der var dansk-norsk søofficer og ikke mindst hans efterkommer Frederik Christian Adeler, der genopbyggede slottet i 1697, hvor slottet blev genskabt som et unikt barokslot, og i 1785 blev slottet omdøbt til Adelersborg indtil lensbaron Georg Frederik Otto Zypten-Adeler i 1868 genoptog brugen af navnet Dragsholm Slot, skriver SN.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne