Den nye ”Danish Meeting & Event Award 2020” er en sammenlægning af MPI’s og Kursuslex’ tidligere awards. Der findes derfor nu kun én award, og den uddeles i 8 forskellige kategorier.

De unge og de bæredygtige er med i år

Den nye award honorerer både de ydre og de indre værdier blandt mødebranchens aktører. Det vil sige både rammerne og indholdet. Og som noget nyt er der i 2020 særskilt fokus på de unge i mødebranchen. Både ungdommen og de bæredygtige og ansvarlige events har fået sin helt egen pris.

Der er åbent for indstilling af kandidater nu og frem til 20. december.

De 8 kategorier er:

  • Best venue - Food concept
  • Best venue - Meeting design
  • Best venue – Service
  • Best venue - Meeting rooms
  • Best professionel event
  • Best social event
  • Best sustainable event
  • Best young talent

I januar 2020 udvælger juryen 3 nominerede blandt alle indstillede i hver af de 8 kategorier.  Herefter kan der stemmes på de nominerede.

Stor awardfest

Vinderne afsløres under en stor branchefest ved Nordic Meetings & Events Expo den 25. marts 2020 i Forum Copenhagen.

Se mere om Danish Meeting & Event Award 2020: https://nmee.dk/award-2020/

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Hotelkæde efter direktørskifte: ”Det var et mismatch”

Scandic skulle tidligere i år bruge ny distriktsdirektør for kædens 13 hoteller i København og Østdanmark – vedkommende skulle afløse Søren Faerber, den hidtidige distriktsdirektør, der var blevet administrerende direktør for Scandic i Danmark.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne