Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Eric Vildgaard, køkkenchef på Jordnær, ligner det, han ikke er, men som han har været: en overtatoveret rocker i kingsize størrelse og med bogstaverne “H A T E” tatoveret på venstre hånds knoer – en advarsel om den propre næve, han har slået masser af gange. Sådan skriver Børsen.
Hans ledelsesstil inden for kokkefaget har spredt sig som lynild på de sociale medier og er lige nu årsag til, at han i snit får én uopfordret ansøgning om dagen til et job i køkkenet. Han er en leder, en arbejdsgiver, som aldrig har læst en bog eller en artikel om ledelse. Det hele kommer fra de skrammer, han har på sjælen, og fra hjertet, som han efter mange års vildfarelse endelig har givet taletid.
“Vi oplevede sidste år at være konstant trætte. Som at have tømmermænd. Og jeg drikker ikke alkohol mere. Også i sommerferien følte vi, at vi ikke kunne give børnene det, vi gerne ville. Vi besluttede så at forsøge os med kun at holde åbent fire dage om ugen.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024