Et nyt opkvalificeringsforløb tilbyder fem ugers uddannelse og fire ugers virksomhedspraktik for dem, der vil blive skarpere på gastronomi og erhvervsrengøring.

Forløbet udbydes fra mandag den 6. januar til og med fredag den 7. februar 2020 på 2 af AARHUS TECHs adresser: Dollerupvej 2, Aarhus C og Halmstadgade 6, Aarhus N.

 I løbet af de fem uger kommer deltagerne gennem følgende AMUkurser:

  • Daglig erhvervsrengøring
  • Almen fødevarehygiejne
  • Grundtilberedning
  • Smørrebrødskøkken – Trin 1
  • Bønner og linser – grønne proteiner i sunde retter
  • Bæredygtig madfremstilling
  • Tilberedning af det varme og kolde køkken
  • Salg og service i gæstebetjeningen

 For yderligere oplysninger om uddannelsesforløbet kontakt Dorthe Jensen, AARHUS TECH, tlf. 2223 4526

 Lyder forløbet interessant?

Hvis JA - så kom til informationsmøde:  Torsdag den 4. december kl. 10.00 på AARHUS TECH, Dollerupvej 4, 8000 Aarhus C Virksomhedspraktikken er fra mandag den 17. februar til og med fredag den 13. marts 2020. (uge 8 til og med uge 11)

Har du fået læst?

Talentuddannelse: Styrk dine medarbejderes kompetencer

At lede en kompliceret virksomhed som et hotel eller en restaurant kræver en god forståelse af kundernes- og medarbejdernes forventninger foruden samspillet mellem de forskellige funktioner i virksomheden. Det kan virksomhedens medarbejdere blive endnu bedre til på HØS' Talentuddannelse.

Sådan kan I bruge brandingkampagnen

Flere unge skal få øjnene op for mulighederne i hotel-, restaurant- og turisterhvervet, og det skal kampagnen ’Hospitality Career’, som HORESTA og 3F har lanceret, være medvirkende til.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne