Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Et nyt opkvalificeringsforløb tilbyder fem ugers uddannelse og fire ugers virksomhedspraktik for dem, der vil blive skarpere på gastronomi og erhvervsrengøring.

Forløbet udbydes fra mandag den 6. januar til og med fredag den 7. februar 2020 på 2 af AARHUS TECHs adresser: Dollerupvej 2, Aarhus C og Halmstadgade 6, Aarhus N.

 I løbet af de fem uger kommer deltagerne gennem følgende AMUkurser:

  • Daglig erhvervsrengøring
  • Almen fødevarehygiejne
  • Grundtilberedning
  • Smørrebrødskøkken – Trin 1
  • Bønner og linser – grønne proteiner i sunde retter
  • Bæredygtig madfremstilling
  • Tilberedning af det varme og kolde køkken
  • Salg og service i gæstebetjeningen

 For yderligere oplysninger om uddannelsesforløbet kontakt Dorthe Jensen, AARHUS TECH, tlf. 2223 4526

 Lyder forløbet interessant?

Hvis JA - så kom til informationsmøde:  Torsdag den 4. december kl. 10.00 på AARHUS TECH, Dollerupvej 4, 8000 Aarhus C Virksomhedspraktikken er fra mandag den 17. februar til og med fredag den 13. marts 2020. (uge 8 til og med uge 11)

Grundlæggende elevkursus (online)

Kl. 10.00 – 11.00.

Online kurset er for ledere og oplæringsansvarlige, som har med elevernes ansættelsesforhold at gøre.

På kurset kan du møde arbejdsmiljøchef, Vivi Nedergaard Lambert fra HORESTA.

Kursus i elevoverenskomsten

Kl. 09.00 - 15.00

HORESTA inviterer til kursus i elevoverenskomsten indgået mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F.

People & Culture Manager program 2026 - Module 4 - ENGLISH

<b>People & Culture Manager program 2026 - ENGLISH </b>
The dates for the programme: 3 March, 12 May, 1 September, and 3 November 2026.
The programme is structured around four modules – all sessions run from 9:00 AM to 12:00 PM.

Log ind