Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Et nyt opkvalificeringsforløb tilbyder fem ugers uddannelse og fire ugers virksomhedspraktik for dem, der vil blive skarpere på gastronomi og erhvervsrengøring.

Forløbet udbydes fra mandag den 6. januar til og med fredag den 7. februar 2020 på 2 af AARHUS TECHs adresser: Dollerupvej 2, Aarhus C og Halmstadgade 6, Aarhus N.

 I løbet af de fem uger kommer deltagerne gennem følgende AMUkurser:

  • Daglig erhvervsrengøring
  • Almen fødevarehygiejne
  • Grundtilberedning
  • Smørrebrødskøkken – Trin 1
  • Bønner og linser – grønne proteiner i sunde retter
  • Bæredygtig madfremstilling
  • Tilberedning af det varme og kolde køkken
  • Salg og service i gæstebetjeningen

 For yderligere oplysninger om uddannelsesforløbet kontakt Dorthe Jensen, AARHUS TECH, tlf. 2223 4526

 Lyder forløbet interessant?

Hvis JA - så kom til informationsmøde:  Torsdag den 4. december kl. 10.00 på AARHUS TECH, Dollerupvej 4, 8000 Aarhus C Virksomhedspraktikken er fra mandag den 17. februar til og med fredag den 13. marts 2020. (uge 8 til og med uge 11)

People & Culture Manager forløb 2026 - Vest

<b>People & Culture Manager forløb 2026 </b>
Forløb for Vest, 3. februar, 5 maj og 25 august
Uddannelsen er bygget op omkring fire moduler – et i hvert kvartal, alle dage fra kl. 9:00 – 13:00. 

People & Culture Manager forløb 2026 - Øst

<b>People & Culture Manager forløb 2026 </b>
Forløb for Øst, 2. februar, 4. maj og 24. august.
Uddannelsen er bygget op omkring fire moduler – et i hvert kvartal, alle dage fra kl. 9:00 – 13:00. 

Log ind