Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Et nyt opkvalificeringsforløb tilbyder fem ugers uddannelse og fire ugers virksomhedspraktik for dem, der vil blive skarpere på gastronomi og erhvervsrengøring.

Forløbet udbydes fra mandag den 6. januar til og med fredag den 7. februar 2020 på 2 af AARHUS TECHs adresser: Dollerupvej 2, Aarhus C og Halmstadgade 6, Aarhus N.

 I løbet af de fem uger kommer deltagerne gennem følgende AMUkurser:

  • Daglig erhvervsrengøring
  • Almen fødevarehygiejne
  • Grundtilberedning
  • Smørrebrødskøkken – Trin 1
  • Bønner og linser – grønne proteiner i sunde retter
  • Bæredygtig madfremstilling
  • Tilberedning af det varme og kolde køkken
  • Salg og service i gæstebetjeningen

 For yderligere oplysninger om uddannelsesforløbet kontakt Dorthe Jensen, AARHUS TECH, tlf. 2223 4526

 Lyder forløbet interessant?

Hvis JA - så kom til informationsmøde:  Torsdag den 4. december kl. 10.00 på AARHUS TECH, Dollerupvej 4, 8000 Aarhus C Virksomhedspraktikken er fra mandag den 17. februar til og med fredag den 13. marts 2020. (uge 8 til og med uge 11)

Erhvervspraktik og åben virksomhed

HORESTA vil gerne præsentere to spændende initiativer, som kan hjælpe vores medlemmer med at tage de første skridt for fremtidens rekruttering, give de unge et unikt indblik i vores branche og inspirere til et fremtidige karrierevalg.

Overenskomstkursus, København (Engelsk)

The course is a one-day event held from 9:00 AM to 4:00 PM.

HORESTA invites you to a collective agreement course on HORESTA’s main agreement with 3F. The course will provide an overview of the agreement’s provisions, with particular focus on the changes introduced in the 2025 renewal.

Log ind