Familien bag den sønderjyske kæderestaurant har hyret Piet Klein, der har mange års erfaring med at rulle butikker ud i flere lande i Jysk-koncernen, skriver Børsen.

Senest var han kædedirektør for Ilva, indtil han stoppede sidste år, men det er første gang, Piet Klein bliver øverste chef. Hans store opgave bliver at få Flammentil at flyve i Tyskland, hvor kæden har én restaurant.

"Vi skal have flere restauranter i Tyskland, og jeg har drevet kæder med fokus på ekspansion i mange år," siger Piet Klein.

Ifølge ejerfamilien bag kæden, har de hårdt brug for Piet Kleins erfaring. Det har været vægtet højt at få en topchef ind med kædeerfaring, fortæller de til Børsen.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne