Familien bag den sønderjyske kæderestaurant har hyret Piet Klein, der har mange års erfaring med at rulle butikker ud i flere lande i Jysk-koncernen, skriver Børsen.

Senest var han kædedirektør for Ilva, indtil han stoppede sidste år, men det er første gang, Piet Klein bliver øverste chef. Hans store opgave bliver at få Flammentil at flyve i Tyskland, hvor kæden har én restaurant.

"Vi skal have flere restauranter i Tyskland, og jeg har drevet kæder med fokus på ekspansion i mange år," siger Piet Klein.

Ifølge ejerfamilien bag kæden, har de hårdt brug for Piet Kleins erfaring. Det har været vægtet højt at få en topchef ind med kædeerfaring, fortæller de til Børsen.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne