Familien bag den sønderjyske kæderestaurant har hyret Piet Klein, der har mange års erfaring med at rulle butikker ud i flere lande i Jysk-koncernen, skriver Børsen.

Senest var han kædedirektør for Ilva, indtil han stoppede sidste år, men det er første gang, Piet Klein bliver øverste chef. Hans store opgave bliver at få Flammentil at flyve i Tyskland, hvor kæden har én restaurant.

"Vi skal have flere restauranter i Tyskland, og jeg har drevet kæder med fokus på ekspansion i mange år," siger Piet Klein.

Ifølge ejerfamilien bag kæden, har de hårdt brug for Piet Kleins erfaring. Det har været vægtet højt at få en topchef ind med kædeerfaring, fortæller de til Børsen.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Nyåbnet hotel ansætter salgschef

”Jeg glæder mig til at være en del af et smukt og top bæredygtigt hotel - en oase i Sønderborg, hvor gæster kommer for at holde berigende møder og arrangementer, finde ro og blive forkælet. Jeg glæder mig også til at deltage i udviklingen af både Sønderborg som destination og det enestående Alsik”, siger Helle K. Gleerup, der netop er blevet ansat som salgschef på Alsik.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne