Sticks’n’Sushis historie er på mange måder skåret over samme læst som mange andre store virksomheder:

Nogle unge gutter bevæbnet med overflod af selvtillid og dumdristighed får skovlen under en branche, der er groet fast.

Således startede Kim og Jens Rahbek og svogeren Thor Andersen Sticks’n’Sushi i starten af 1994. Jens havde været i Japan og uddanne sig til yakitori kok, mens Kim og Thor kom fra media- og reklamebranchen og havde dermed et netværk, der spændte vidt og bredt og med gode forbindelser. I fredags fyldte kæden 25 år.

”Sushi og sticks er det vi serverer. Men det er følelsen i maven – oplevelsen – som vi sælger,” siger Mathias Leander, Head of Marketing hos Sticks’n’Sushi. ”Og det, tror jeg, er grunden til, at vi har stamgæster, der er kommet fast hos os, siden vi åbnede i 1994.”

Sticks’n’Sushi har udvidet fra én kælderrestaurant i Nansengade til 21 restauranter på tværs af København, London og Berlin.

Rejseglad koncernchef fejrer 30 års jubilæum

Peter Schelde er uddannet fra handelshøjskolen og begyndte sin hotelkarriere tilbage i 1989, hvor han blev ansat som elev i økonomiafdelingen i Scanticon (som Comwell Hotels den gang hed). Nu fejrer koncernchefen 30 års jubilæum, skriver FredericiaAvisen.dk.

Villa Fjordhøj kan fejre jubilæum

Lis Møller Frederiksen og hendes dedikerede team af medarbejdere på Villa Fjordhøj i Skælskør, kan den 31. marts fejre 25 års jubilæum for stedet og dets unikke hotel og kurophold.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne