Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Vejle Amts Folkeblad erfarer, at der arbejdes med planer om at åbne en gourmetrestaurant i Fjordenhus. Flere kilder i restaurationsbranchen bekræfter, at de har hørt om planerne.

Besøgende og vejlensere har i dag kun adgang til stueetagen i det ikoniske Fjordenhus via en smal gangbro, ligesom det også er muligt at gå en tur langs en anlagt anløbsbro. Men det skal der altså laves om på nu.

Læs mere om historien her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind