Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Embla, der er en fælles nordisk madpris, skal styrke den fælles nordiske mad-identitet, kultur og øge interessen for nordisk mad uden for Norden.
Nu er det muligt at indstille kandidater til Embla 2019. Det er muligt at indstille i syv forskellige kategorier, og det er de seks nordiske landbrugsorganisationer, der står bag prisen, som også er støttet af Nordisk Ministerråd.
Embla-prisen blev uddelt første gang i København i 2017, hvor Landbrug & Fødevarer var vært for prisen. Embla uddeles hvert andet år.
De syv kategorier til Embla-prisen 2019 er:
Nordisk råvareproducent 2019
Nordisk madiværksætter 2019
Nordisk madhåndværker 2019
Nordisk madkommunikatør 2019
Nordisk mad til mange 2019
Nordisk maddestination 2019
Nordisk mad til børn og unge 2019
Indstillingsblanketterne for de syv kategorier findes på www.emblafoodaward.com, hvor interesserede også kan læse mere om Embla.
Det er muligt at indstille til Embla fra 1. marts til 31. marts 2019, og 2. maj 2019 offentliggøres de nominerede fra hvert land.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025