Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den kendte konditor Mette Blomsterberg lægger i slutningen er marts vejen forbi Restaurant Stauning Havn i Skjern. I to dage skal hun undervise køkkenpersonalet om teknikker, smage og sammensætninger. Og så skal hun være med til at udvikle restaurantens fremtidige dessertkort, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.
”Personligt synes jeg, at den måde, hun laver desserter på, falder godt sammen med den måde, som vi laver mad på. Det handler om enkle ting, der, når det sættes sammen på den rigtige måde, skaber en stærkt smagsoplevelse. Enkle ting skaber helhed”, siger køkkenchefen på Restaurant Stauning Havn, Ole Ib Hansen.
For ham handler det om, at gode råvarer ikke skal kamufleres, men i stedet beholde sin smag. Desserterne skal heller ikke være for indviklede og tidskrævende at lave, da restauranten ikke har en dessertkok ansat.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025