Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har givet 3,4 mio. kr. til et nyt destinationssamarbejde mellem Ringkøbing-Skjern og Varde kommuner. Den erhvervsdrivende fond Natur & Kystturisme har tidligere bevilliget 400.000 kr. til projektet, mens de to kommuner hver især har spyttet 1,5 mio. kr. i sammenlægningen, skriver Jyllands-Posten.

Dermed lyder det foreløbige budget på 6,8 mio. kr. Et beløb, der glæder Hans Østergaard (V), borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune.

”Pengene er primært søgt hjem til den nye destinations dannelse og skal bruges til at profilere sammenlægningen, som vi er meget positive over for,” siger han.

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne