Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har givet 3,4 mio. kr. til et nyt destinationssamarbejde mellem Ringkøbing-Skjern og Varde kommuner. Den erhvervsdrivende fond Natur & Kystturisme har tidligere bevilliget 400.000 kr. til projektet, mens de to kommuner hver især har spyttet 1,5 mio. kr. i sammenlægningen, skriver Jyllands-Posten.

Dermed lyder det foreløbige budget på 6,8 mio. kr. Et beløb, der glæder Hans Østergaard (V), borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune.

”Pengene er primært søgt hjem til den nye destinations dannelse og skal bruges til at profilere sammenlægningen, som vi er meget positive over for,” siger han.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne