Den 28. februar 2019 holdte Kold College afslutning for ét hold kokke og ét hold tjener, der har afsluttet deres svendeprøve.

Med til begivenheden var både elever, deres nærmeste og deres arbejdsgivere, men traditionen tro var også de faglige organisationer godt repræsenteret.

De to hold bestod af:

Tjenere

Cesilie Vinter Andersen, Ruths Hotel, Skagen

Simone Bach Andersen, Druen & Bønnen ApS, Odense

Maybritt Andenæs Christiansen, Stella Maris ApS, Svendborg                     

Helena Yndal Henriksen, Falsled Kro A/S, Millinge                

Ditte Marie Kristiansen, Hotel Nyborg Strand A/S                 

Mie Gaarde Lambrecht, Storebælt Sinatur Hotel & Konference, Nyborg 

Tobias Horváth Lopdrup, Hotel Færgegaarden Faaborg     

Andreas Ginnerup Barslund Møller, Hotel Nyborg Strand A/S                      

Mikkel Egebo Nielsen, Gemyse, København                          

Kokke

Andreas Alexander Andersen, Hotel Troense Svendborg 

Daniel Andersen, Hotel Hesselet, Nyborg   

Frederik Hedegård Andersen, H. C. Andersen Kongres Center A/S, Odense                      

Mikkel Hjortø Andersson, Vester Skerninge Kro                   

Nicolai Skau Brinks                                                 

Sara Wang Dungart, Comwell Kongebrogaarden A/S, Middelfart               

Lasse Ingildsen, DFDS A/S     

Niklas Christian Jensen, Fjelsted Skov Hotel & Konference I/S                     

Tage Koch Jensen                                                  

Filip Lindholm Kristiansen, Goma Kongensgade ApS, Odense                      

Mathilde Agermose Kristiansen, Hotel Koldingfjord A/S    

Maja Maria Loges, Styrbæks, Odense           

Benedikte Kruse Mathiassen, Broholm Slot ApS                   

Mads Fabricius Møller, Hotel Plaza Odense A/S                     

Joakim Møller Nielsen, Herregården Broløkke, Humble     

Ulas Nurlu                                    

Jeppe Hedegaard Rasmussen, Falsled Kro A/S                       

Sara Neldeberg Riber, Afdeling 47, Odense

Mikkel Maag Rimfort, Hotel Faaborg Fjord A/S                      

Lasse Jørgen Rann Skovmand                                                        

Maja Hyldal Sørensen, Hotel Nyborg Strand A/S                   

Peter Lahn Sørensen, Gl. Brydegaard, Haarby                        

Freja Kristine Zeuch, Hotel Troense, Svendborg            

        

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne