Fra 1. april er Anja Hartung Sfyrla klar i sit nye job som daglig leder – driftsdirektør, COO, Chief Operating Officer – i det kreative bureau Gottlieb & Co., der arbejder med hospitality og oplevelsesøkonomi og som har adresse hos Bella Center, skriver Standby.dk.

Anja Hartung Sfyrla har lang erfaring med salg og markedsføring inden for turismen. Hun været hos VisitDenmark siden 2008, senest som forretningsudviklingschef med ansvar for at tiltrække nye investeringer samt udførelse af såkaldte tværnationale kampagner.

Derudover har hun hos VisitDenmark været brandingchef, projektchef for forretningsområdet ”Business Events” og stærkt involveret i udviklingsprojektet Meetovation. Før VisitDenmark arbejdede Anja Hartung Sfyrla med salg, produktudvikling og marketing i Danmark og udlandet, blandt andet hos Hilton, Radisson og Wallmans i Cirkusbygningen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne