Fra 1. april er Anja Hartung Sfyrla klar i sit nye job som daglig leder – driftsdirektør, COO, Chief Operating Officer – i det kreative bureau Gottlieb & Co., der arbejder med hospitality og oplevelsesøkonomi og som har adresse hos Bella Center, skriver Standby.dk.

Anja Hartung Sfyrla har lang erfaring med salg og markedsføring inden for turismen. Hun været hos VisitDenmark siden 2008, senest som forretningsudviklingschef med ansvar for at tiltrække nye investeringer samt udførelse af såkaldte tværnationale kampagner.

Derudover har hun hos VisitDenmark været brandingchef, projektchef for forretningsområdet ”Business Events” og stærkt involveret i udviklingsprojektet Meetovation. Før VisitDenmark arbejdede Anja Hartung Sfyrla med salg, produktudvikling og marketing i Danmark og udlandet, blandt andet hos Hilton, Radisson og Wallmans i Cirkusbygningen.

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Natlivsprofil bliver politisk chef i Rekom Group

Lars Børsting bliver boende i Næstved-området, selv om han fra årsskiftet skifter arbejdsplads fra Næstved bymidte til hele landet og måske en smule i Norge og Finland, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne