Fra 1. april er Anja Hartung Sfyrla klar i sit nye job som daglig leder – driftsdirektør, COO, Chief Operating Officer – i det kreative bureau Gottlieb & Co., der arbejder med hospitality og oplevelsesøkonomi og som har adresse hos Bella Center, skriver Standby.dk.

Anja Hartung Sfyrla har lang erfaring med salg og markedsføring inden for turismen. Hun været hos VisitDenmark siden 2008, senest som forretningsudviklingschef med ansvar for at tiltrække nye investeringer samt udførelse af såkaldte tværnationale kampagner.

Derudover har hun hos VisitDenmark været brandingchef, projektchef for forretningsområdet ”Business Events” og stærkt involveret i udviklingsprojektet Meetovation. Før VisitDenmark arbejdede Anja Hartung Sfyrla med salg, produktudvikling og marketing i Danmark og udlandet, blandt andet hos Hilton, Radisson og Wallmans i Cirkusbygningen.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne