Fra 1. april er Anja Hartung Sfyrla klar i sit nye job som daglig leder – driftsdirektør, COO, Chief Operating Officer – i det kreative bureau Gottlieb & Co., der arbejder med hospitality og oplevelsesøkonomi og som har adresse hos Bella Center, skriver Standby.dk.

Anja Hartung Sfyrla har lang erfaring med salg og markedsføring inden for turismen. Hun været hos VisitDenmark siden 2008, senest som forretningsudviklingschef med ansvar for at tiltrække nye investeringer samt udførelse af såkaldte tværnationale kampagner.

Derudover har hun hos VisitDenmark været brandingchef, projektchef for forretningsområdet ”Business Events” og stærkt involveret i udviklingsprojektet Meetovation. Før VisitDenmark arbejdede Anja Hartung Sfyrla med salg, produktudvikling og marketing i Danmark og udlandet, blandt andet hos Hilton, Radisson og Wallmans i Cirkusbygningen.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne