Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Gennem vinteren har Scandic via en såkaldt ’bæredygtigheds-hackathon’ opfordret kædens 18.000 medarbejdere til at komme med de næste brugbare bæredygtighedsidéer. Mere end 400 ideer blev det til – og nu to udvalgt, en inden for miljø og en anden inden for social bæredygtighed, skriver Standby.
”Vi er ekstremt glade for det store engagement og lykkelige over, at der er kommet mere end 400 ideer ind, som vi kan arbejde videre med. Vi kommer til at gennemgå alle forslagene for at se, hvilke som kan implementeres – og vi begynder med de vindende ideer,” siger Vanessa Butani, Sustainability Director i Scandic.
Scandic kan spare 200 millioner liter vand på år, hvis gæsterne slukker for hanen, når de børster tænder. Det svarer til 1,2 millioner badekar fyldt med vand. Scandic vil nu identificere muligheder for at kommunikere dette til gæsterne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025