Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Gennem vinteren har Scandic via en såkaldt ’bæredygtigheds-hackathon’ opfordret kædens 18.000 medarbejdere til at komme med de næste brugbare bæredygtighedsidéer. Mere end 400 ideer blev det til – og nu to udvalgt, en inden for miljø og en anden inden for social bæredygtighed, skriver Standby.
”Vi er ekstremt glade for det store engagement og lykkelige over, at der er kommet mere end 400 ideer ind, som vi kan arbejde videre med. Vi kommer til at gennemgå alle forslagene for at se, hvilke som kan implementeres – og vi begynder med de vindende ideer,” siger Vanessa Butani, Sustainability Director i Scandic.
Scandic kan spare 200 millioner liter vand på år, hvis gæsterne slukker for hanen, når de børster tænder. Det svarer til 1,2 millioner badekar fyldt med vand. Scandic vil nu identificere muligheder for at kommunikere dette til gæsterne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025