Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hoteller og restauranter har de seneste år råbt op om, at de ikke kan finde kokke, tjenere eller receptionister til de mange stillinger, som væksten i dansk madturisme har kastet af sig, skriver Fagbladet 3F.
Men nu ser det ud til, at der er hjælp på vej. For flere unge vil være noget med mad, viser de seneste ansøgertal til landets erhvervsskoler.
I HORESTA er uddannelseschef Marianne Kragh glad for, at der omsider er kommet “hul på bylden”:
”Især i Københavns-området har vi oplevet, at det ene hotel efter det andet skyder op, og det har undret os, at vi ikke har kunnet se en stigning i antallet af elever, der søger ind i branchen. Der er mange skoler, der har givet udtryk for, at de ikke kan leve op til branchens efterspørgsel. Derfor er det virkelig glædeligt, hvis kurven vender, siger hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA og Dansk Erhverv i fælles opråb mod ulovlig udlejning
21-10-2025
-
McDonald’s topper danskernes liste over to-go-kaffe
21-10-2025
-
Comwell åbner luksushotel i historisk bankbygning i København
21-10-2025
-
Airbnb under skærpet EU-lup: Udlejning skaber ustabilitet
21-10-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen når ny august-rekord
21-10-2025
-
CORI Hornbæk Hotel indtræder i eksklusiv sammenslutning og får ny direktør
21-10-2025
-
Familiedrevet hotel på Lolland-Falster sat til salg for 27 mio. kr.
21-10-2025
-
Ny besøgsrekord i Djurs Sommerland trods regn og grå skyer
21-10-2025
-
Nets: Vis dine kunder, at de kan bruge Dankort i Apple Pay
21-10-2025