Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En række cateringvirksomheder er gået sammen om at skabe en ny forening under paraplyorganisationen FødevareDanmark. Ambitionen er at samle branchen, fremgår det af en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.
Foreningen Danske Frokost- og Cateringleverandører har etableret en bestyrelse bestående af seks mand, som inviterer 150 cateringvirksomheder til informationsmøde 26. marts.
"Vi tror på, at vi som ny forening kan være med til at skabe et løft for hele branchen," udtaler Thomas Tranberg, formand for Danske Frokost- og Cateringleverandører, der til daglig ejer og driver Smagssans, i meddelelsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024