Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Claus Meyer og køkkenchef Torsten Vildgaard skabte i 2013 restauranten Studio,  som blot fire måneder efter åbningen blev tildelt en Michelin-stjerne, skriver MigOgKbh.dk.

Nu har stedet fået ny køkkenchef, som er Alan Bates.

Han kommer direkte fra en stilling som souschef på to-stjernede Henne Kirkeby Kro i Vestjylland.

Egentlig studerede Alan Bates økonomi i London, men måtte indse, at passionen for god mad og kokkedrømmen trak mere i ham.  Han har arbejdet på verdensklasserestauranter som El Cellar de Can Roca i Girona, Hand & Flowers og The Fat Duck.

Alan Bates overtog ansvaret for Studio d. 15. maj 2019.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Log ind