Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Claus Meyer og køkkenchef Torsten Vildgaard skabte i 2013 restauranten Studio, som blot fire måneder efter åbningen blev tildelt en Michelin-stjerne, skriver MigOgKbh.dk.
Nu har stedet fået ny køkkenchef, som er Alan Bates.
Han kommer direkte fra en stilling som souschef på to-stjernede Henne Kirkeby Kro i Vestjylland.
Egentlig studerede Alan Bates økonomi i London, men måtte indse, at passionen for god mad og kokkedrømmen trak mere i ham. Han har arbejdet på verdensklasserestauranter som El Cellar de Can Roca i Girona, Hand & Flowers og The Fat Duck.
Alan Bates overtog ansvaret for Studio d. 15. maj 2019.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025