Rasmus Grønbech er en af de helt store kokke i Danmark. Ikke blot er han høj af statur, men han er dybt respekteret og anerkendt for sine talenter i et køkken, skriver MigOgKbh.dk. I 2016 lukkede han sin stjernerestaurant Grønbech & Churchill.

”Jeg troede virkelig, jeg havde set det sidste til køkkener og restaurationsbranchen. Konsulentarbejdet med at hjælpe andre med råd og koncepter var fint, men også lidt ensomt i længden. Jeg savnede faste kollegaer. Men så ringede David.”

David er David Fischer, som har sit lille super populære pastaværtshus på Østerbro, Hos Fischer.

Så nu har Rasmus Grønbech fået halvdelen af køkkenet til fri leg. Han kreerer 5-6 forskellige retter hver torsdag, fredag og lørdag (de skifter hver dag), som så bliver serveret i baglokalet, hvor en tjener og Rasmus selv står for det hele.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne