Rasmus Grønbech er en af de helt store kokke i Danmark. Ikke blot er han høj af statur, men han er dybt respekteret og anerkendt for sine talenter i et køkken, skriver MigOgKbh.dk. I 2016 lukkede han sin stjernerestaurant Grønbech & Churchill.

”Jeg troede virkelig, jeg havde set det sidste til køkkener og restaurationsbranchen. Konsulentarbejdet med at hjælpe andre med råd og koncepter var fint, men også lidt ensomt i længden. Jeg savnede faste kollegaer. Men så ringede David.”

David er David Fischer, som har sit lille super populære pastaværtshus på Østerbro, Hos Fischer.

Så nu har Rasmus Grønbech fået halvdelen af køkkenet til fri leg. Han kreerer 5-6 forskellige retter hver torsdag, fredag og lørdag (de skifter hver dag), som så bliver serveret i baglokalet, hvor en tjener og Rasmus selv står for det hele.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne