Rasmus Grønbech er en af de helt store kokke i Danmark. Ikke blot er han høj af statur, men han er dybt respekteret og anerkendt for sine talenter i et køkken, skriver MigOgKbh.dk. I 2016 lukkede han sin stjernerestaurant Grønbech & Churchill.

”Jeg troede virkelig, jeg havde set det sidste til køkkener og restaurationsbranchen. Konsulentarbejdet med at hjælpe andre med råd og koncepter var fint, men også lidt ensomt i længden. Jeg savnede faste kollegaer. Men så ringede David.”

David er David Fischer, som har sit lille super populære pastaværtshus på Østerbro, Hos Fischer.

Så nu har Rasmus Grønbech fået halvdelen af køkkenet til fri leg. Han kreerer 5-6 forskellige retter hver torsdag, fredag og lørdag (de skifter hver dag), som så bliver serveret i baglokalet, hvor en tjener og Rasmus selv står for det hele.

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne