Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Rasmus Grønbech er en af de helt store kokke i Danmark. Ikke blot er han høj af statur, men han er dybt respekteret og anerkendt for sine talenter i et køkken, skriver MigOgKbh.dk. I 2016 lukkede han sin stjernerestaurant Grønbech & Churchill.
”Jeg troede virkelig, jeg havde set det sidste til køkkener og restaurationsbranchen. Konsulentarbejdet med at hjælpe andre med råd og koncepter var fint, men også lidt ensomt i længden. Jeg savnede faste kollegaer. Men så ringede David.”
David er David Fischer, som har sit lille super populære pastaværtshus på Østerbro, Hos Fischer.
Så nu har Rasmus Grønbech fået halvdelen af køkkenet til fri leg. Han kreerer 5-6 forskellige retter hver torsdag, fredag og lørdag (de skifter hver dag), som så bliver serveret i baglokalet, hvor en tjener og Rasmus selv står for det hele.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025