Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et energiforbrug fra udelukkende vedvarende kilder, et stort fokus på lokalsamfundet, affaldssortering af alt affald og genanvendelse af langt det meste, investeringer i nye teknologier, brug af lokale og sæsonbaserede råvarer og ingen madspild samt et fokus på at inspirere og motivere de seks hotellers gæster til aktivt at involvere sig i arbejdet med bæredygtighed. Det er blot nogle af de ambitiøse mål og indsatsområder, der, blottet for tomme løfter, skal gøre Sinatur til Danmarks første CO2-positive hotelkæde.
Det er ikke nyt for Sinatur-hotellerne at arbejde intensivt med bæredygtighed. På affaldsområdet er genanvendelsesprocenten allerede i dag oppe på 67 %. I 2025 – senest – er målet 80 %, mens 2030 skal være året, hvor hotel- og konferencekæden kan kalde sig 100 % affaldsfrie.
”Vores 2030-ambition er på ingen måde taget ud af den blå luft. Vi har været godt i gang i en årrække, og det er de gode resultater, der har gjort det muligt for os at sætte så ambitiøst et mål som at være CO2- positive i 2030,” siger Kari Brandsgård fra Sinatur, der også fortæller, at den nuværende indsats og fremtidens mål i høj grad er noget, som medarbejderne har taget godt imod og som alle løbende kommer på kursus i at leve op til.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025