Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Udvælgelseskonkurrencen til Bocuse d’Or finder sted onsdag d. 28. august.

Konkurrencen foregår i Bella Center København i forbindelse med fødevaremessen Bite Copenhagen.

Bocuse d’Or Danmark arbejder på, at dagen bliver et Bocuse d'Or i miniformat med alt, hvad det indebærer af flag, heppekor, råben og skrigen.

Kokkene har 5 timer 35 minutter til at tilberede to retter – en med fisk og en med kød.

Nedenstående kokke dyster om at blive den næste danske Bocuse d’Or-kok:

- Allan Poulsen, Noorm

- Brian Pedersen, Atelier 85

- Christoffer Brink, Frank

- Patrick Godborg, Babette

- Ronni Mortensen, Geranium

- Tommy Friis, Fru Larsen

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind