Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Udvælgelseskonkurrencen til Bocuse d’Or finder sted onsdag d. 28. august.

Konkurrencen foregår i Bella Center København i forbindelse med fødevaremessen Bite Copenhagen.

Bocuse d’Or Danmark arbejder på, at dagen bliver et Bocuse d'Or i miniformat med alt, hvad det indebærer af flag, heppekor, råben og skrigen.

Kokkene har 5 timer 35 minutter til at tilberede to retter – en med fisk og en med kød.

Nedenstående kokke dyster om at blive den næste danske Bocuse d’Or-kok:

- Allan Poulsen, Noorm

- Brian Pedersen, Atelier 85

- Christoffer Brink, Frank

- Patrick Godborg, Babette

- Ronni Mortensen, Geranium

- Tommy Friis, Fru Larsen

Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme

Et nyt rådgivende udvalg med gastronomiske topprofiler som Rasmus Munk og Kenneth Toft-Hansen skal sikre, at dansk gastronomi i højere grad omsættes til turismevækst. Regeringen bakker op med 40,5 mio. kr.

Log ind