Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Udvælgelseskonkurrencen til Bocuse d’Or finder sted onsdag d. 28. august.
Konkurrencen foregår i Bella Center København i forbindelse med fødevaremessen Bite Copenhagen.
Bocuse d’Or Danmark arbejder på, at dagen bliver et Bocuse d'Or i miniformat med alt, hvad det indebærer af flag, heppekor, råben og skrigen.
Kokkene har 5 timer 35 minutter til at tilberede to retter – en med fisk og en med kød.
Nedenstående kokke dyster om at blive den næste danske Bocuse d’Or-kok:
- Allan Poulsen, Noorm
- Brian Pedersen, Atelier 85
- Christoffer Brink, Frank
- Patrick Godborg, Babette
- Ronni Mortensen, Geranium
- Tommy Friis, Fru Larsen
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025