Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Til konkurrencen Schiøtzprisen dyster kokke fra fem forskellige restauranter, og de kæmper udover Schiøtztrofæet om en førstepræmie på 30.000 kroner, skriver Festivalen Spis Odense.
Konkurrencen finder sted i Anarkist Beer & Food Lab ved siden af Albani bryggeriet i Odense søndag den 15. september. Ansøgningsfristen for tilmelding er mandag den 20. maj.
Deltagernes retter bliver bedømt ud fra en række kriterier som smag, visuel præsentation, håndværk og evnen til at formidle den fynske fortælling gennem råvarerne. Retterne bliver bedømt af et dommerpanel bestående af gastrofysikeren Louise Beck Brønnum, kokkene Klavs Styrbæk og Per Hallundbæk, journalist og madredaktør Morten Vilsbæk og tidligere fødevareminister Dan Jørgensen.
Konkurrencen er åben for offentligheden, så alle kan komme og heppe og se, hvordan det ser ud når professionelle kokke slipper kreativiteten løs.
Tilmelding sker via ansøgningsskema, som sendes til [email protected]. Ansøgningsskemaet kan findes her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Subway åbner første restaurant i ny dansk storsatsning
18-09-2025
-
Venstre åben for udeservering på Rådhuspladsen
18-09-2025
-
Femernforbindelsen risikerer mindst et års forsinkelse
18-09-2025
-
HORESTA udvider direktion med juridisk direktør
18-09-2025
-
Marriott nærmer sig 250 mio. medlemmer i bonusprogram
18-09-2025
-
Schackenborg frasælger jord for at satse på turisme
18-09-2025
-
Trepartsaftale åbner for turismeudvikling i Sydfyn
18-09-2025
-
Museerne fortsætter rekordkurs – kulturturisme i vækst
18-09-2025
-
Bornholm lancerer chatagent for turister
18-09-2025