Det er et erfaringsrigt team af nye driftschefer, der pr. 1. maj står klar hos Kokkenes Køkken, lyder det fra driftsdirektør i Kokkenes Køkken, Maj Toppenberg:

”Vi har styrket driften med tre erfaringsrige personer, der har solide og nødvendige kompetencer i branchen, som Kokkenes Køkken vil sætte nye standarder i,” forklarer Maj Toppenberg.

I Århus har man ansat Claus Udengaard. Camilla Højrup starter hos Kokkenes Køkken i Taastrup og Rune Skov Petersen blevet ansat – også som driftschef – på en lokation på Amager.

Har du fået læst?

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne