Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Torsdag formiddag blev de første spadestik til det taget til Brande Food Stop, skriver Horsens Folkeblad.
Udover de to burgerrestauranter McDonalds og Burger King kommer området til at omfatte en OK selvbetjeningstankstation til både person- og lastbiler samt en vaskehal med to spor.
Det bliver et par erfarne franchise-tagere, der skal drive McDonalds-restauranten i Brande, nemlig Camilla Bie og Peter Larsen. De driver i forvejen McDonalds-restauranter i Kolding, Fredericia og Erritsø, og den første overtog de helt tilbage i 1999, og ægteparret har dermed 20 års erfaring med konceptet. De forventer at skulle ansætte ca. 50 personer, og at restauranten er klar til åbning i november.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025