Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hos den eneste TGI Fridays i Danmark, der ligger på Højbro Plads i København, kan vegetarerne også lade blikket glide over burgermenuen.Restauranten lancerer en kødfri burger, hvor en plantebaseret bøf erstatter oksekødet. Det skriver TGI Fridays i en pressemeddelelse, ifølge FødevareWatch.
Aftalen med Beyond Meat skal sikre, at gæsterne hos TGI Fridays har muligheden for at vælge den klassiske burger med oksekød eller den mere miljøvenlige plantebøf. Det siger Peter Nielsen, direktør i Nordic Service Partners Danmark, som er franchisetager af TGI Fridays i hele Norden.
"For TGI Fridays i Danmark handler det ikke kun om dyrevelfærd og miljø, men også om at give vores kunder de bedste muligheder for at foretage et valg, der matcher deres livsstil. Der er alternativer til kød, og vi vil gerne tilbyde dem det absolut bedste produkt. Der synes vi, at Beyond Meat er det helt rigtige valg, fordi plantefarsen rent faktisk både smager og føles som kød,” siger han i pressemeddelelsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025