Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hos den eneste TGI Fridays i Danmark, der ligger på Højbro Plads i København, kan vegetarerne også lade blikket glide over burgermenuen.Restauranten lancerer en kødfri burger, hvor en plantebaseret bøf erstatter oksekødet. Det skriver TGI Fridays i en pressemeddelelse, ifølge FødevareWatch.
Aftalen med Beyond Meat skal sikre, at gæsterne hos TGI Fridays har muligheden for at vælge den klassiske burger med oksekød eller den mere miljøvenlige plantebøf. Det siger Peter Nielsen, direktør i Nordic Service Partners Danmark, som er franchisetager af TGI Fridays i hele Norden.
"For TGI Fridays i Danmark handler det ikke kun om dyrevelfærd og miljø, men også om at give vores kunder de bedste muligheder for at foretage et valg, der matcher deres livsstil. Der er alternativer til kød, og vi vil gerne tilbyde dem det absolut bedste produkt. Der synes vi, at Beyond Meat er det helt rigtige valg, fordi plantefarsen rent faktisk både smager og føles som kød,” siger han i pressemeddelelsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025