Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For første gang siden restaurantkæden Halifax i 2007 slog dørene op til den første restaurant, er der ifølge Finans røde tal på bundlinjen, skriver BT.
Helt præcist kom selskabet Ahn & Dehler Dining A/S, der driver kædens 12 restauranter, ud af 2018 med et underskud på 4,9 millioner kroner. Underskuddet var ifølge ledelsen et resultat af en ambitiøs vækstplan og en varm sommer.
”Den lange sommer i 2018 betød nedgang i salg på størstedelen af vores restauranter. Kombineret med forudgående klargøring af organisationen til historisk høj vækst, samt åbning af to restauranter i 2018, ramte sommeren og ekstra hårdt for året,” står det i regnskabet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA og Dansk Erhverv i fælles opråb mod ulovlig udlejning
21-10-2025
-
McDonald’s topper danskernes liste over to-go-kaffe
21-10-2025
-
Comwell åbner luksushotel i historisk bankbygning i København
21-10-2025
-
Airbnb under skærpet EU-lup: Udlejning skaber ustabilitet
21-10-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen når ny august-rekord
21-10-2025
-
CORI Hornbæk Hotel indtræder i eksklusiv sammenslutning og får ny direktør
21-10-2025
-
Familiedrevet hotel på Lolland-Falster sat til salg for 27 mio. kr.
21-10-2025
-
Ny besøgsrekord i Djurs Sommerland trods regn og grå skyer
21-10-2025
-
Nets: Vis dine kunder, at de kan bruge Dankort i Apple Pay
21-10-2025