Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er kommet mere grønt på menukortene. Der bliver solgt flere og flere vegetarburgere hos de store burgerkæder, og antallet af vegetariske restauranter stiger. Hvor der i 2010 kun var ti vegetarrestauranter, så er der i dag 63, og også de andre restauranter serverer mere grønt, siger Kirsten Munch Andersen, der er politisk direktør i HORESTA, til DR P4 Radioavisen (indslaget starter efter 3.45 min).
”Vi oplever, at der er et større udbud af vegetarretter. Vi oplever også, at der er flere egentlige vegetarrestauranter, og det er en generel udvikling, vi ser i hele landet på alle typer af spisesteder.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025