Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For enden af Refshaleøen ligger Alchemist. På trods af, at stedet i sin nye udgave - populært kaldet Alchemist 2.0 - stadig ikke er åbnet, er den lige nu en af verdens mest hypede restauranter, skriver Berlingske.
Idémanden bag, Rasmus Munk, ser frem til at byde gæster velkommen.
”Forhåbentlig mere end bare en god madoplevelse. Oplevelsen er skræddersyet til den individuelle gæst. Vi sætter fokus på emner, vi synes er interessante og vigtige, f.eks. kulturmøder, udlændingedebat og så videre, ”siger Rasmus Munk med henvisning til, at et besøg ikke kun inkluderer mad, men også skuespil, flere lokaler, lyd, aromaer, m.m.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025