Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

For enden af Refshaleøen ligger Alchemist. På trods af, at stedet i sin nye udgave - populært kaldet Alchemist 2.0 - stadig ikke er åbnet, er den lige nu en af verdens mest hypede restauranter, skriver Berlingske.

Idémanden bag, Rasmus Munk, ser frem til at byde gæster velkommen.

”Forhåbentlig mere end bare en god madoplevelse. Oplevelsen er skræddersyet til den individuelle gæst. Vi sætter fokus på emner, vi synes er interessante og vigtige, f.eks. kulturmøder, udlændingedebat og så videre, ”siger Rasmus Munk med henvisning til, at et besøg ikke kun inkluderer mad, men også skuespil, flere lokaler, lyd, aromaer, m.m.

Læs hele interviewet med kokken her.

Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme

Et nyt rådgivende udvalg med gastronomiske topprofiler som Rasmus Munk og Kenneth Toft-Hansen skal sikre, at dansk gastronomi i højere grad omsættes til turismevækst. Regeringen bakker op med 40,5 mio. kr.

Log ind