Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jan Hurtigkarl fylder 70 år i dag.
Fødselaren var som nyuddannet kok i 70’erne med til at udbrede fransk gastronomi i Danmark efter et ophold i Paris, og han var efterfølgende en af de ledende kræfter bag, at Danmark blev en af de tunge spillere inden for gastronomi.
Afsættet i Danmark var Gastronomique, som han åbnede sammen med sin far, Roy, i 1972.
Efterfølgende åbnede og drev Jan Hurtigkarl restauranter under eget navn – bl.a. ”Hos Jan Hurtigkarl”, der fik en stjerne i Michelinguiden. Han og faderen lavede også madprogrammer på Danmarks Radio fra 1975 til 1983.
I dag står han bag restauranten ”Mielcke & Hurtigkarl”, som han har åbnet med kokken Jakob Mielcke.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025