Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jan Hurtigkarl fylder 70 år i dag.
Fødselaren var som nyuddannet kok i 70’erne med til at udbrede fransk gastronomi i Danmark efter et ophold i Paris, og han var efterfølgende en af de ledende kræfter bag, at Danmark blev en af de tunge spillere inden for gastronomi.
Afsættet i Danmark var Gastronomique, som han åbnede sammen med sin far, Roy, i 1972.
Efterfølgende åbnede og drev Jan Hurtigkarl restauranter under eget navn – bl.a. ”Hos Jan Hurtigkarl”, der fik en stjerne i Michelinguiden. Han og faderen lavede også madprogrammer på Danmarks Radio fra 1975 til 1983.
I dag står han bag restauranten ”Mielcke & Hurtigkarl”, som han har åbnet med kokken Jakob Mielcke.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025