Det er kun lidt over et år siden, at Hotel Hornbækhus i Hornbæk åbnede, men allerede nu har den store verden fået øje på det lille og helt særlige hotel, og The Guardian har ligefrem sat hotellet på Top 10 over bedste nye strandhoteller i Europa.

Hornbækhus og Villa Strand i Hornbæk blev for nogle år siden overtaget af Lennart Lajboschitz, der efter at have solgt Tiger butikkerne satser på at skabe gode oplevelser og møder mellem mennesker. Efter en gennemgående renovering og en meget personlig indretning med hjælp fra firmaet EEN, hvor næsten hver eneste pyntegenstand er udvalgt specielt, slog hotellet dørene op i juni 2018

Hotellet er med sine fællesspisninger og mange aktiviteter hurtigt blevet en stor succes blandt de lokale og nu har den store verden også fået øjnene op for det lille hotel, hvor man kan opleve alt fra 80’er musik banko til bogklubber.

”Vi er glade og stolte over af de har haft en god oplevelse og vi vidste ikke engang, at de havde været forbi”, siger Sofia Fischer fra Hotel Hornbækhus.

The Guardians liste kan læses her.

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Få unik indsigt i det københavnske hotelmarked

Der er vækst på det københavnske hotelmarked, og mange nye værelser. Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019 vil en række brancheprofiler og eksperter give gøre jer klogere på, hvordan markedet ser ud i dag, og hvordan det vil udvikle sig de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne