Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Barril startede sit liv på Vesterbro som en hyggelig vinbar. Fra lørdag 26. januar transformerer stedet sig selv fra decideret vinbar til en vin- og pastabar, skriver MigOgKbh.dk.

“Som dirigent i køkkenet og som ny daglig leder af Barril har vi entreret med Esben Lund, der tidligere har været partner i Madklubbens restauranter Bistro de Luxe og Bazaar samt køkkenchef på Madklubben Frederiksberg,” fortæller ejer Rasmus Teglgaard.

Læs hele historien på MigOgKbh.dk.

Ny hotelchef vil løfte Copenhagen Plaza

Sebastian Kamieniarczyk er ny General Manager på ProfilHotels Copenhagen Plaza. Med international erfaring skal han videreudvikle hotellets stærke profil.

Wonderful Copenhagen: Der er styr på turismen i København

København skal ikke sammenlignes med Barcelona og Venedig, lyder det fra Wonderful Copenhagens bestyrelse. De afviser, at hovedstaden lider under overturisme og peger på, at turismen giver markante økonomiske og samfundsmæssige gevinster.

Airbnb-svindel breder sig fra by til by

En mand har i flere år lejet lejligheder under falske navne og udlejet dem via Airbnb. Flere udlejere er blevet snydt og kæmper for at få deres boliger tilbage.

Log ind