Det populære måltids- og ready to cook-koncept Homemate køber cateringvirksomheden Maaltidet A/S for at styrke driften. Målet er at udnytte flere synergier og at få endnu mere gang i deres nye abonnementsbaserede ugekasser. 

”Måltidsmarkedet er inde i en utrolig udvikling, og vi har længe overvejet vores muligheder for at komme ind på markedet for aftensmåltider. Vi sagde ja til Homemate, fordi det er det helt rigtige match. Vores produktionsplatform kan supportere Homemate fra dag 1, da vi er vant til at producere og levere 4.000 velsmagende måltider hver eneste dag. Vi ser mange driftsfordele og synergier mellem de to virksomheder, og koblingen mellem en af landets stærkeste frokostvirksomheder og et af de mest gennemtænkte aftenkoncepter har stort potentiale,” siger Maaltidets Niels Andreæ, der bliver ny administrerende direktør i Homemate. Han erstatter den tidligere CEO og stifter, Eric-Alan Rapp, der dog stadig er en del af ejerkredsen.

Selskabet drives fortsat med to selvstændige brands – Maaltidets firmafrokoster og Homemates velkendte måltidsløsninger og ugekasser. I 2017 udvidede Maaltidet desuden med convenience-produkter, og i dag leverer virksomheden dagligt high-end produkter og færdigvarer til convenience-sektoren. Homemate udvidede ligeledes forretningen i 2018 med ugekasser på abonnement, hvor danske forbrugere får leveret to nemme måltider hver eneste uge – et produkt, der særligt taler til de travle børnefamilier, og som allerede nu er i voldsom vækst.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne