Det populære måltids- og ready to cook-koncept Homemate køber cateringvirksomheden Maaltidet A/S for at styrke driften. Målet er at udnytte flere synergier og at få endnu mere gang i deres nye abonnementsbaserede ugekasser. 

”Måltidsmarkedet er inde i en utrolig udvikling, og vi har længe overvejet vores muligheder for at komme ind på markedet for aftensmåltider. Vi sagde ja til Homemate, fordi det er det helt rigtige match. Vores produktionsplatform kan supportere Homemate fra dag 1, da vi er vant til at producere og levere 4.000 velsmagende måltider hver eneste dag. Vi ser mange driftsfordele og synergier mellem de to virksomheder, og koblingen mellem en af landets stærkeste frokostvirksomheder og et af de mest gennemtænkte aftenkoncepter har stort potentiale,” siger Maaltidets Niels Andreæ, der bliver ny administrerende direktør i Homemate. Han erstatter den tidligere CEO og stifter, Eric-Alan Rapp, der dog stadig er en del af ejerkredsen.

Selskabet drives fortsat med to selvstændige brands – Maaltidets firmafrokoster og Homemates velkendte måltidsløsninger og ugekasser. I 2017 udvidede Maaltidet desuden med convenience-produkter, og i dag leverer virksomheden dagligt high-end produkter og færdigvarer til convenience-sektoren. Homemate udvidede ligeledes forretningen i 2018 med ugekasser på abonnement, hvor danske forbrugere får leveret to nemme måltider hver eneste uge – et produkt, der særligt taler til de travle børnefamilier, og som allerede nu er i voldsom vækst.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne