Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Per Hallundbæk er blevet hyret ind for at videreudvikle maden og koncepterne hos de mange forskelligartede madboder i Storms Pakhus i Odense, skriver Fyens.dk.
Igennem virksomheden tilbyder Per Hallundbæk både rådgivning for restauranter og virksomheder, der arbejder med gastronomi. Han er også blevet teammanager for det danske kokkelandshold, og han har taget initiativ til Gastro Fyn, der samler nogle af de bedste restauranter på Fyn i et nyt fællesskab.
”Ved at være selvstændig har jeg opdaget, at det giver mig en helt anden energi, fordi man hele tiden er tvunget til at finde nye muligheder. Du skal hele tiden være sulten, når du skal tjene din egen løn. Der kommer ikke nogen og hjælper dig. Det har jeg fundet ud af, at jeg trives super godt med”, siger Per Hallundbæk.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Subway åbner første restaurant i ny dansk storsatsning
18-09-2025
-
Venstre åben for udeservering på Rådhuspladsen
18-09-2025
-
Femernforbindelsen risikerer mindst et års forsinkelse
18-09-2025
-
HORESTA udvider direktion med juridisk direktør
18-09-2025
-
Marriott nærmer sig 250 mio. medlemmer i bonusprogram
18-09-2025
-
Schackenborg frasælger jord for at satse på turisme
18-09-2025
-
Trepartsaftale åbner for turismeudvikling i Sydfyn
18-09-2025
-
Museerne fortsætter rekordkurs – kulturturisme i vækst
18-09-2025
-
Bornholm lancerer chatagent for turister
18-09-2025