Restaurant Flammen åbner nu i Glostrup, og dermed er kæden repræsenteret i alle danske landsdele. Sidste år åbnede Flammen sin første udenlandske restaurant i Hamborg, skriver SN.dk.

Familien bag restauranterne glæder sig meget til at åbne i Glostrup og fortæller.

”Vi har længe kigget på området omkring Glostrup, og nu bød muligheden sig med en placering, som vi ikke kunne sige nej til. Det er vi rigtigt glade for, og vi ser frem til at byde velkommen til både nye gæster og ansatte, samtidig med at vi styrker den positive udvikling, som Flammen er inde i”, lyder det fra familien Rosenfeldt Sunddal.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne