Mange havde forventet, at gourmet-ikonet Noma ville stryge direkte tilbage med en stærk placering på The World’s 50 Best-listen efter flytningen fra Christianshavn til Holmen. En ny regelændring satte dog i denne uge tvivl om, hvorvidt det overhovedet var muligt.

Flere gange har Noma indtaget podiepladsen som verdens bedste restaurant på den anerkendte The World’s 50 Best-liste. Nærmere bestemt i 2010, 2011, 2012 og 2014. Den store flytning og ombygning betød, at Noma forsvandt både fra den hæderkronede Michelin-guide og The World’s 50 Best-listen i 2017 og 2018.

The World’s 50 Best afslørede i denne uge en ny opbygning af listen, som betyder, at tidligere vindere ikke længere kan være med i opløbet om at blive verdens bedste restaurant. Det sker for at skabe spænding om, hvilken ny restaurant, der fremadrettet kommer til at løbe med den ultimative hæder i et givent år.

Noma er dog med i kapløbet, da restauranten er flyttet, og den er derfor stadig blandt kandidaterne til den prestigefyldte titel.

Læs hele historien om regelændringen på MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne