Humlum Kro får nyt værtspar. Tonny Hedegaard, som har drevet Humlum Kro siden 1995, har fundet sine afløsere, skriver Folkebladet Lemvig.

26-årige Kenneth og 28-årige Jeanette Thomsen overtager kroen som forpagtere 1. marts, og om tre år er den deres.

Tonny Hedegaard fik i løbet af sine første ti år som ejer af Humlum Kro bygget til og udvidet kapaciteten, så der i dag er plads til 320 gæster. Tidligere var der kun plads til 80.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Hotelkæde efter direktørskifte: ”Det var et mismatch”

Scandic skulle tidligere i år bruge ny distriktsdirektør for kædens 13 hoteller i København og Østdanmark – vedkommende skulle afløse Søren Faerber, den hidtidige distriktsdirektør, der var blevet administrerende direktør for Scandic i Danmark.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne