Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I begyndelsen af marts bliver Næstved centrum en gastronomisk oplevelse rigere, når Restaurant B-Spis slår dørene op, skriver Dinnerbooking.com.
Næstveds nye samlingssted byder på både restaurant, vinbar, catering, mad ud af huset, mødelokaler og mulighed for private dining. Med andre ord bliver det et sted for alle, som sætter pris på god gastronomi og ikke mindst gode oplevelser.
Det er Brian Jensen der åbner B-spis. Han har mere end 20 års erfaring som tjener på Restaurant Babette, og står nu klar til at forkæle sine gæster på på sin helt egen restaurant. Køkkenchefen på stedet er det gastronomiske talent Kristoffer Ringsing, der netop har vundet titlen som Årets Kok 2019.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024