I begyndelsen af marts bliver Næstved centrum en gastronomisk oplevelse rigere, når Restaurant B-Spis slår dørene op, skriver Dinnerbooking.com.

Næstveds nye samlingssted byder på både restaurant, vinbar, catering, mad ud af huset, mødelokaler og mulighed for private dining. Med andre ord bliver det et sted for alle, som sætter pris på god gastronomi og ikke mindst gode oplevelser.

Det er Brian Jensen der åbner B-spis. Han har mere end 20 års erfaring som tjener på Restaurant Babette, og står nu klar til at forkæle sine gæster på på sin helt egen restaurant. Køkkenchefen på stedet er det gastronomiske talent Kristoffer Ringsing, der netop har vundet titlen som Årets Kok 2019.

Årets kok 2019 vandt også Den gyldne Jomfruhummerklo

Der var ingen slinger i valsen for 22-årige Kristoffer Ringsing fra Restaurant B-Spis i Næstved, da han med fynd og klem fra scenen proklamerede sine forkærlighed for sovs og kartofler og mormormad og med et enigt dommerpanel bag sig senere blev kåret som vinder af den 16. udgave af Jomfruhummerfestivalen 2019.

Næstved: Bredt samarbejde skal bekæmpe brug af narko

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er gået sammen med en bred vifte af stærke kræfter, herunder HORESTA, for i fællesskab at sætte en række aktiviteter i gang, der skal være med til at forebygge unges salg og brug af euforiserende stoffer, skriver Næstved.Netavis.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne