I begyndelsen af marts bliver Næstved centrum en gastronomisk oplevelse rigere, når Restaurant B-Spis slår dørene op, skriver Dinnerbooking.com.

Næstveds nye samlingssted byder på både restaurant, vinbar, catering, mad ud af huset, mødelokaler og mulighed for private dining. Med andre ord bliver det et sted for alle, som sætter pris på god gastronomi og ikke mindst gode oplevelser.

Det er Brian Jensen der åbner B-spis. Han har mere end 20 års erfaring som tjener på Restaurant Babette, og står nu klar til at forkæle sine gæster på på sin helt egen restaurant. Køkkenchefen på stedet er det gastronomiske talent Kristoffer Ringsing, der netop har vundet titlen som Årets Kok 2019.

Tilmelding: Jagten er sat ind på Årets Kok 2019!

Rasmus Kofoed har vundet titlen. Det samme har Michelin-restauratøren Mette Hvarre Gassner. Nu er jagten sat ind på det næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet og skrive sit navn i historiebøgerne. Tilmeldingen til Årets Kok 2019 er nemlig åben nu!

Nu kan du smage Årets Kok-mesterværker!

Da Jesper Dams Hansen, Marc Foged Stockmarr og Kristoffer Ringsing vandt henholdsvis guld-, sølv- og bronzepladsen i Årets Kok i marts var en del af opgaven at udvikle deres helt unikke chokolader, og det kom der tre fantastiske resultater ud af. Snart kan du smage Årets Kok-chokolader inspireret af vinderdesserterne, når de finder vej til hylderne i Magasins Mad&Vin-butikker.

Årets Kok præsenterede unik chokoladeæske

Årets Kok-konkurrencen tiltrækker hvert år mange tilskuere, men de har aldrig før haft muligheden for at smage på deltagernes mesterværker. Det kan de nu, hvor medaljevinderne i Årets Kok har skabt en chokoladeæske i samarbejde med Mad&Vin i Magasin.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne