I begyndelsen af marts bliver Næstved centrum en gastronomisk oplevelse rigere, når Restaurant B-Spis slår dørene op, skriver Dinnerbooking.com.

Næstveds nye samlingssted byder på både restaurant, vinbar, catering, mad ud af huset, mødelokaler og mulighed for private dining. Med andre ord bliver det et sted for alle, som sætter pris på god gastronomi og ikke mindst gode oplevelser.

Det er Brian Jensen der åbner B-spis. Han har mere end 20 års erfaring som tjener på Restaurant Babette, og står nu klar til at forkæle sine gæster på på sin helt egen restaurant. Køkkenchefen på stedet er det gastronomiske talent Kristoffer Ringsing, der netop har vundet titlen som Årets Kok 2019.

Semifinalisterne er fundet til Årets Kok 2020

Semifinalen til Årets Kok 2020 afvikles søndag den 10. november 2019 på Kold College i Odense. Her vil de ti dygtigste finde vej til finalen, som holdes under FoodExpo-messen i Herning den 22. marts.

Bornholmsk kokkekoryfæ lægger forklædet på hylden

Det er en institution i dansk gastronomi, der går på pension, når kokken Claus Seest Dam sidste gang trækker i kokkejakken ved udgangen af oktober. Efter et langt arbejdsliv med fokus på nærværende værtskab og glade gæster går han på pension efter 48 år i samme virksomhed, Bornholm Hotels.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne