Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Michelin-restauratør Sammy Shafi fra Kokkeriet i København City har tegnet overenskomst med fagforbundet 3F – og han opfordrer andre Michelin- og gourmetrestauranter til at gøre det samme.
”Overenskomst gør mange ting lettere. Fordelene er, at der er skitseret nogle spilleregler, som gør at man ved, hvad man – lønmodtagere og arbejdsgiver - skal forholde sig til. Det at have overenskomst betyder et sæt spilleregler, som er forhandlet og genforhandlet gennem mange år,” siger Sammy Shafi til Netavisen Pio.
Han understreger, at det har spillet ind, at han i forvejen kendte fagbevægelsen og 3F fra Kastrup Lufthavn, hvor han havde en ledende rolle hos en af de store restaurationselskaber i Københavns Lufthavn, Compass Group.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HOTREC-topmøde: Arbejdskraft, omkostninger og regulering i fokus
16-10-2025
-
EU: Kulturhovedstad giver flere gæster og større kulturliv
16-10-2025
-
Small Danish Hotels-formand fylder 60 år
16-10-2025
-
Færre forgæves rekrutteringer – men problemer består
16-10-2025
-
Hotel Vejlefjord udvider spaområdet med ny udendørs satsning
16-10-2025
-
Ny Sunset-restaurant åbner i Sønderjylland
16-10-2025
-
Politiet udvider nattelivszoner i Aarhus og Randers
16-10-2025
-
Odense oplever markant vækst i turismen
16-10-2025
-
Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn
16-10-2025
-
Californien gør udendørsservering markant nemmere
16-10-2025