Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flere danskere spiser mindre og mindre kød, og nu kaster Meyers Køkken sig ind i kampen om vegetarerne eller de delvise vegetareres gunst. Almindelige ansatte i virksomheder og unge mennesker går massivt ind i grøntsagslandskabet, lyder det fra Claus Meyer.
Meyers Køkken kaster et millionbeløb efter en kraftig opgradering af virksomhedens grønne køkken, som i fremtiden skal tilbyde 100 pct. vegetariske frokostordninger til virksomheder. Målet er 2.000 daglige kuverter ved udgangen af 2020.
Virksomheder får nu mulighed for at få 100 pct. vegetarisk frokostordning, når de væger Meyers Frokostkøkken, i stedet for blot at have vegetarisk mad som tilvalg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024