Flere danskere spiser mindre og mindre kød, og nu kaster Meyers Køkken sig ind i kampen om vegetarerne eller de delvise vegetareres gunst. Almindelige ansatte i virksomheder og unge mennesker går massivt ind i grøntsagslandskabet, lyder det fra Claus Meyer.

Meyers Køkken kaster et millionbeløb efter en kraftig opgradering af virksomhedens grønne køkken, som i fremtiden skal tilbyde 100 pct. vegetariske frokostordninger til virksomheder. Målet er 2.000 daglige kuverter ved udgangen af 2020.

Virksomheder får nu mulighed for at få 100 pct. vegetarisk frokostordning, når de væger Meyers Frokostkøkken, i stedet for blot at have vegetarisk mad som tilvalg.

Har du fået læst?

Nyt magasin: Cateringvirksomhed har specialiseret sig i det unikke

Virksomheder og gæster der vil holde konferencer, events, firmaarrangementer og gallamiddage eller noget helt femte i nogle rammer, der er ud over det sædvanlige er cateringvirksomheden Madkastellets spidskompetence. Virksomheden har opbygget et katalog af interessante lokaler, som blandt andet tæller Den Blå Planet og Nationalmuseet. I det nye nummer af Visitor fortæller direktør og medejer Rasmus Pors mere om filosofien bag.

Cateringfirma vil bruge emballage fremstillet af majs

I bestræbelserne på at kunne kalde sig et bæredygtigt madhus vil cateringfirmaet Jespers Torvekøkken udskifte al sin engangsemballage med bæredygtigt emballage, der blandt andet bliver fremstillet af majs. Ambitionen er, at udskiftningen skal ske inden udgangen af 2018.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne