Flere unge kokke dropper restauranterhvervet til fordel for kantinerne. En af grundene er arbejdstiderne, fortæller HORESTA Bornholm til TV2 Bornholm.

”Der er arbejdstider fra kl. 8 til 16 og ingen weekender, og det kan vi som almindelige hoteller og restaurationer jo ikke tilbyde”, siger regionsformand Benny Schou.

Mulighederne for kantinejob på øen er dog begrænsede.

Bornholm vil dog gerne holde på de unge talenter, og derfor bliver de parret med virksomhederne til såkaldte dating-events.

Se hele indslaget fra TV2 Bornholm her.

Har du fået læst?

Hoteller skriger efter ansatte: ”Vi skal bruge mange flere”

Københavns hotelbranche har trykket speederen i bund, og der bliver bygget som aldrig før. I løbet af de næste tre år står byen til at få yderligere 7.700 hotelværelser, hvilket er en forøgelse på over 40 procent fra 2018, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne