Flere unge kokke dropper restauranterhvervet til fordel for kantinerne. En af grundene er arbejdstiderne, fortæller HORESTA Bornholm til TV2 Bornholm.

”Der er arbejdstider fra kl. 8 til 16 og ingen weekender, og det kan vi som almindelige hoteller og restaurationer jo ikke tilbyde”, siger regionsformand Benny Schou.

Mulighederne for kantinejob på øen er dog begrænsede.

Bornholm vil dog gerne holde på de unge talenter, og derfor bliver de parret med virksomhederne til såkaldte dating-events.

Se hele indslaget fra TV2 Bornholm her.

Har du fået læst?

3F og HORESTA støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Der skal være mulighed for at give karantæner til virksomheder, der ansætter illegal arbejdskraft eller udnytter den såkaldte beløbsgrænse, der tillader virksomheder at indhente arbejdskraft fra lande uden for EU ved en månedsløn på 35.582 kroner eller derover. Sådan lyder det nu fra både fagforbundet 3F og HORESTA i Fagbladet 3F.

Ibyen-redaktør: ”Vi har et problem, vi er nødt til at tale om”

Ved du, hvem der lavede maden, da du spiste ude forleden? Hvem der tog opvasken, da du igen havde ædt dig igennem 7 serveringer for 285 kroner? Hvem der rullede dine makiruller? Og hvem der bragte din takeaway til døren? Sådan spørger Politikens redaktør Morten Hjortshøj.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne