Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Lørdag var der gang i gryderne og serveringsbakkerne, da landets dygtigste kokke og tjenere dystede om titlerne som årets bedste i deres fag i Messecenter Herning.

Her lykkedes det for Karina Grand Kannegaard fra Restaurant Ti Trin Ned at hente guldet hjem til Fredericia, da hun vandt titlen og æren som årets tjener 2019, fortæller TV2/Syd.

Det var andet år i træk, at den 30-årige tjener og restaurantchef var i finalen. Sidste år tog hun hjem med en sølvmedalje.

Med sejren følger der en check på 40.000 kroner.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind