Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Lørdag var der gang i gryderne og serveringsbakkerne, da landets dygtigste kokke og tjenere dystede om titlerne som årets bedste i deres fag i Messecenter Herning.

Her lykkedes det for Karina Grand Kannegaard fra Restaurant Ti Trin Ned at hente guldet hjem til Fredericia, da hun vandt titlen og æren som årets tjener 2019, fortæller TV2/Syd.

Det var andet år i træk, at den 30-årige tjener og restaurantchef var i finalen. Sidste år tog hun hjem med en sølvmedalje.

Med sejren følger der en check på 40.000 kroner.

Tilmeldingen til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er åben!

Nu løftes sløret! Konkurrencematerialet til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er offentliggjort, og tilmeldingen er åben. Hvem løber med titlerne som Danmarks dygtigste kok og tjener? Det afgøres, når semifinalerne brager løs i november 2025, og det hele afgøres i den store finale i marts 2026.

Log ind