Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det hårde arbejde i køkkenet betalte sig i regnskabet for Vejles Michelin-restaurant, Restaurant MeMu. Restauranten, som i februar 2018 fik sin - og Vejles - første Michelin-stjerne, kom ud af 2018 med et betydeligt bedre resultat end året før, skriver Vejle Amts Folkebladet.
Det fremgår af restaurantens nye regnskab, der udviser et overskud på godt 65.000 kroner mod et overskud på 25.000 kroner året før.
Den største fremgang ses dog i bistro-delen, MeMu Bistro & Bar i Orla Lehmannsgade, hvor overskuddet blev på 271.000 kroner mod et underskud året før på 1700 kroner - 2017-resultatet er dog kun for syv måneder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025