Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kokkenes Køkken har besluttet, at alle deres kokke og køkkenmedarbejdere fra den 1. januar skal være mere bæredygtigt klædt.
Derfor har kantineleverandøren lejet 5.000 kokkejakker og forklæder af Berendsen, som er fremstillet i en blanding af BCI-bomuld, som er produceret uden overforbrug af vand eller udpining af jorden – og genanvendt polyester lavet af brugte engangs-plastikflasker, der renses, nedbrydes, smeltes og laves til tekstilfibre (se også faktaboks).
”Det er fantastisk, at vi i partnerskab med Berendsen har fundet en løsning til vores arbejdstøj i køkkenerne, som samtidig understøtter vores engagerede indsats i retning mod en mere bæredygtig kantinedrift. Og udover at tøjet er flot designet og behageligt at have på, gør det forhold, at der er polyester i tøjet det samtidig mere slidstærkt, så det også holder længere," siger direktør Maj Toppenberg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HOTREC-topmøde: Arbejdskraft, omkostninger og regulering i fokus
16-10-2025
-
EU: Kulturhovedstad giver flere gæster og større kulturliv
16-10-2025
-
Small Danish Hotels-formand fylder 60 år
16-10-2025
-
Færre forgæves rekrutteringer – men problemer består
16-10-2025
-
Hotel Vejlefjord udvider spaområdet med ny udendørs satsning
16-10-2025
-
Ny Sunset-restaurant åbner i Sønderjylland
16-10-2025
-
Politiet udvider nattelivszoner i Aarhus og Randers
16-10-2025
-
Odense oplever markant vækst i turismen
16-10-2025
-
Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn
16-10-2025
-
Californien gør udendørsservering markant nemmere
16-10-2025