Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.
I stueetagen er der netop åbnet en helt ny øl-restaurant, bar og cafe på over 600 m2, hvor øl og mad kommer i fokus. Den hedder passende nok Carls Øl & Spisehus’.
“Det er en drøm at få lov at udvikle et øl og mad koncept i hjertet af Carlsberg Byen ved Elefant-porten i Carlsbergs gamle maltsilo sammen med en af de mest innovative kokke, vi har herhjemme,” siger Carsten Paludan, som står bag projektet.
Det er kokken Mikkel Maarbjerg, der har flere Michelin-stjerner i bagagen, som har stået for udviklingen af menukortet. Til daglig er det køkkenchef Christian Marquard, der står for tilberedningen af maden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025