Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.
I stueetagen er der netop åbnet en helt ny øl-restaurant, bar og cafe på over 600 m2, hvor øl og mad kommer i fokus. Den hedder passende nok Carls Øl & Spisehus’.
“Det er en drøm at få lov at udvikle et øl og mad koncept i hjertet af Carlsberg Byen ved Elefant-porten i Carlsbergs gamle maltsilo sammen med en af de mest innovative kokke, vi har herhjemme,” siger Carsten Paludan, som står bag projektet.
Det er kokken Mikkel Maarbjerg, der har flere Michelin-stjerner i bagagen, som har stået for udviklingen af menukortet. Til daglig er det køkkenchef Christian Marquard, der står for tilberedningen af maden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Comwell udskyder hoteludvidelse i Aarhus til 2027
13-06-2025
-
April sætter ny rekord for hotelovernatninger
13-06-2025
-
Konservative vil lade hoteller køre gæster i yderområder
13-06-2025
-
Ny direktør skal samle turismen i Nordjylland
13-06-2025
-
Uber udvider til flere større danske byer
13-06-2025
-
Fire dages skoleuge skal øge fremmøde på erhvervsskole
13-06-2025
-
Comwell overtager Hotel H.C. Andersen og genstarter udvidelsesplaner
13-06-2025