Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

I stueetagen er der netop åbnet en helt ny øl-restaurant, bar og cafe på over 600 m2, hvor øl og mad kommer i fokus. Den hedder passende nok Carls Øl & Spisehus’.

“Det er en drøm at få lov at udvikle et øl og mad koncept i hjertet af Carlsberg Byen ved Elefant-porten i Carlsbergs gamle maltsilo sammen med en af de mest innovative kokke, vi har herhjemme,” siger Carsten Paludan, som står bag projektet.

Det er kokken Mikkel Maarbjerg, der har flere Michelin-stjerner i bagagen, som har stået for udviklingen af menukortet. Til daglig er det køkkenchef Christian Marquard, der står for tilberedningen af maden.

København vil være Nordens vinterhovedstad

En ny vinterfestival er på tegnebrættet i København, hvor både kommune og erhvervsliv ser store muligheder i at skabe liv og turisme i årets kolde måneder. Ambitionen er klar: En samlet fortælling, der skal trække gæster og omsætning i Q1 og Q4.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind