I april 2019 henvendte selskabet Føniks ved Peter og Jesper Djørup sig til Furesø Kommune, da de ønskede at udvide og ombygge Bregnerød Kro i Farum til hotel. De overtog for nylig ejendommen for 8,5 millioner kr., skriver Byensejendom.dk.

Ejerne ønsker at renovere ejendommen og blandt andet etablere stråtag på hele bygningen og bevare murerne til den bevaringsværdige del af ejendommen, men samtidig øge bebyggelsesprocenten til cirka 52 procent til 2.150 kvm, så der er mulighed for 48 hotelværelser og 8 "serviceappartments" på 70-75 kvm. Hotellet vil derudover indeholde restaurant, krostue og fitnesscenter.

Egil Hulgaard (C), formand for Udvalget for by- og bolig ser i en pressemeddelelse frem til, at der nu er en mulighed for, at Bregnerød Kro igen kan komme på fode.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Ikonisk hotel i Hjørring solgt

Gennem knap to år har Bjarne ”Bamme” Sørensen forsøgt at afhænde Det Bette Hotel i Hjørring, som han og hustruen Sulle har drevet gennem mere end 10 år, skriver Nordjyske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne